Versenyleírás

GRAPHISOFT C++ ITech Challenge - Minden a jó alapokkal kezdődik!

Idén negyedszerre kerül megrendezésre a Graphisoft C++ ITech Challenge programozóverseny, melynek keretében a Graphisoft a legtehetségesebb C++ programozókat keresi.

A Graphisoft 1982-ben alakult, és Budapesten található a stratégiai központja, így a cég fejlődési irányát meghatározó döntések Magyarországon születnek, miközben innovációival a globális piacon, a világ 108 országában jelen van. Az elmúlt több, mint 30 évben nemzetközivé nőtt magyar alapítású cég innovatív megoldásokkal segíti az építőipar szereplőinek munkáját.

2021

Kedves Résztvevőnk, leendő Versenyzőnk, ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2021-ben a versenyt előreláthatólag ősszel tartjuk meg.
Látogass vissza szeptemberben, és kövesd a Facebook oldalunkat a legfrissebb információkért.

Addig is eredményes évet, és sok-sok megírt kódsort kívánunk! ;)

Üdv,
ITech Challenge csapata

Teaser feladat

Betekintést nyerhettek egy selejtezős feladat leegyszerűsített változatába, ahol segíthetitek a marketingesek munkáját egy üdvözlő szöveg fejlesztői nyelvre való lefordításával. A megfejtők között 10.000 forintos vásárlási utalványt sorsolunk ki, a játékszabályban megjelölt módon.

Online selejtező

Az online selejtező 3 feladatból áll, melyek megoldása egy kis programozást igényel majd. A teaser továbbfejlesztett változatán túl, Graphiváros útépítésre is kéri a segítségeteket, illetve egy társasjáték fontos stratégiai kérdését is nektek kell eldönteni. A feladatok megoldásához használt C++ kódot kell beküldeni, amit kiértékelünk.

Az Archívumban megnézheted milyen feladatok voltak a korábbi években.

A minimum szintet elérő csapatok továbbjutnak az elődöntőbe.

Online elődöntő

Reméljük régen ti is játszottatok autóversenyzőset vektorok segítségével. Az idei évben akik eljutnak az elődöntőig, megtapasztalhatják az időmérő körök okozta izgalmakat, amelyben kisebb akadályok is szerepet játszhatnak. A feladat megoldásához a C++ nyelvi készségetekre lesz szükségetek.

Döntő

A leggyorsabban célba érő 12 csapat a Graphisoft Parkban megrendezendő döntőn kap lehetőséget, hogy autóikat felfejlesszék, és egymás ellen is megmérettessék.

Kérdések

Ha bármilyen kérdés felmerül, a regisztrációval, a verseny menetével vagy a technikai információkkal kapcsolatban, kérdezzetek e-mailben az info@itechchallenge.hu címen.

Regisztráció

Az ITech Challenge verseny informatikus hallgatók és végzett szakemberek számára egyaránt nyitott.

A Graphisoft munkatársai nem vehetnek részt a versenyen.

Regisztráció