Szervezők

Somorjai Ákos
Senior Engineering Manager

A Graphisoft Advanced Technology Groupjában kezdtem pályafutásomat immár 25 éve, s azóta is közel áll szívemhez minden új és érdekes feladat. Az utóbbi években az Employer Branding csapat vezetőjeként az ITech Challenge-es feladatok kapcsán veletek együtt ismét átélhetem a kihívás izgalmát. Jó versenyzést!

Varga László
Engineering Manager

Kihívás, csapat, verseny, siker. Ezek a szavak központi szerepet játszanak. Egyrészt a Graphisoft egyik fejlesztői csapatának munkáját irányítom, másrészt az ITech Challenge szervezői csapatának vezetőjeként azon dolgozunk, hogy érdekes és kihívást jelentő feladatokkal találkozzatok nálunk. Várunk Titeket az ITech Challenge-en, jó versenyzést!

Fonyó Viktória
Software Engineer

2018-ban vettem részt az ITech Challenge-en. Azért indultam, mert szeretem a versenyeket, ahol a programjaink küzdenek meg egymással. Nagyon izgalmas volt a döntő, váratlan fordulatokkal és megoldandó problémákkal, amelyeken sikeresen átküzdöttük magunkat. A döntőn jártam először a Graphisoft-nál, de azóta már itt dolgozom és segítek a verseny szervezésében, így többet nyertem azon a versenyen, mint a nyeremények.

Varjú János
Software Engineer

A 2017-es versenyen voltam a 2. helyezett csapat tagja. A feladatok megoldása során rengeteg újat tanultam különböző algoritmusokról és a C++ programozási nyelv lehetőségeiről, az élő döntő alkalmával pedig megismerkedtem a Graphisoft csapatával, melyet egy jó hangulatú, sikeres felvételi interjú követett.

Tóth-Lukucz Virág
Senior QA Engineer

Mint az ArchiCAD esetében, úgy itt az ITech Challenge-ben is a feladatok minőségéért, érthetőségéért felelek. „Külsős szemmel” igyekszem a fejlesztői csapatot segíteni a verseny gördülékeny levezetésében.

Koenig Boldizsár
Scrum master

Kíváncsi érdeklődőként először veszek részt ilyen verseny szervezésben. Az előkészítés során a feladatok kitalálásában, dokumentálásában vállaltam szerepet. A verseny lebonyolításában szeretném majd rendezvényes tapasztalataimat és improvizációs problémamegoldó képességeimet is latba vetni. A Graphis szervező csapatban én vagyok a „csodálkozó bölcsész”.

Schaum Béla
Programozóverseny szakértő - EcoSim

Versenyzőből lettem szakértő, így már jó pár versenyt éltem át az első vonalból, illetve a háttérből is. Én segítek abban, hogy a kitalált feladatok megtalálják méltó helyüket a programkódok világában a szerveren ;).

Tőrös Dávid
Vezető fejlesztő - EcoSim

Minden évben újbóli kihívást jelent nem csak a játékosoknak, hanem a szervezőknek is az ITech Challenge, hiszen minden évben új feladatok vannak, illetve a visszajelzések alapján is próbálunk továbbfejlődni. Én felelek a frontend feladatokért.