Verseny

GRAPHISOFT C++ ITech Challenge - Minden a jó alapokkal kezdődik!

Idén másodjára kerül megrendezésre a Graphisoft C++ ITech Challenge programozóverseny, melynek keretében a Graphisoft a legtehetségesebb C++ programozókat keresi.

A Graphisoft 1982-ben alakult, és Budapesten található a stratégiai központja, így a cég fejlődési irányát meghatározó döntések Magyarországon születnek, miközben innovációival a globális piacon, a világ 108 országában jelen van. Az elmúlt több, mint 30 évben nemzetközivé nőtt magyar alapítású cég innovatív megoldásokkal segíti az építőipar szereplőinek munkáját.

Online Selejtező

Az online selejtező 4 logikai feladatból áll,  melyek megoldása egy kis programozást igényel majd. A feladatok megoldásához használt kódot is be kell beküldeni. Nézd meg milyen feladatok voltak tavaly.

Online elődöntő

Az online elődöntőbe bejutott csapatokra (24 diák és 16 szenior csapat) C++ nyelven megoldandó programozási feladat vár.

A programozási feladat során Graphiváros városszerkezetét kell kialakítani a versenyző csapatok által irányított tankok segítségével.

Ebből a fordulóból a legjobb 10 csapat (8 diák és 2 szenior) jut az élő döntőbe.

Döntő

A top 10 (8 diák és 2 szenior) csapat a Graphisoft Parkban megrendezendő döntőn kap lehetőséget, hogy programjaikat egymás ellen is megmérettessék.

Kérdések

Ha bármilyen kérdés felmerül, a regisztrációval, a verseny menetével vagy a technikai információkkal kapcsolatban, kérdezzetek e-mailben az info@itechchallenge.hu címen.

Regisztráció

Az ITech Challenge verseny informatikus hallgatók és végzett szakemberek számára egyaránt nyitott.

A Graphisoft munkatársai nem vehetnek részt a versenyen.

Regisztráció

Résztvevők

100
Programen
Óbudai Egyetem
99
Warriors
Debreceni Egyetem
98
PAD
Eötvös Loránd Tudományegyetem
97
WC++
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
96
NerdScream
Pannon Egyetem
95
m4ck
Eötvös Loránd Tudományegyetem
94
Szivárvány
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
93
DSTRGHT
Eötvös Loránd Tudományegyetem
92
Cmaster
Szegedi Tudományegyetem
91
trd
Miskolci Egyetem