Regisztráció

A versenyre az egyetemi, főiskolai hallgatókon túl a tapasztalt szakemberek jelentkezését is várjuk, háromfős csapatokban.

Jelentkezési határidő: 2017. március 27. éjfél

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal: info@itechchallenge.hu

Diák csapat

A regisztrációhoz diákcsapatok számára egyedi kód szükséges, amelyet iskolád helyi szervezőjétől tudsz beszerezni.

Regisztrációs kódot a helyi szervezőinktől tudtok kérni (a regisztrációs űrlap alatt találod őket iskola szerint név szerint sorba rendezve). Keresd meg intézményed szervezőjét, és a kapott regisztrációs kóddal tudtok regisztrálni. Ha esetleg nincs a karodon szervező, válaszd az iskoládban tanulót, ha nincs az iskoládban, akkor írj nekünk e-mailt a kódért.

A sikeres csapatregisztráció feltétele, hogy ugyanazzal a kóddal mind a három csapattag beregisztráljon. A csapattagok jelentkezhetnek eltérő oktatási intézményekből, ekkor a csapatkapitány intézménye szerint válasszatok szervezőt.

A versenyre regisztráló csapat akkor minősül diákcsapatnak, ha mindhárom tagja aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik felsőoktatási intézményben.

Amennyiben akár csak 1 tag nem aktív hallgató, a teljes csapat a "Nem vagyok diák" gombra kattintva kezdje meg a regisztrációt!

Nem diák csapat

Nem diák csapat az a csapat, amelyikben akár egy csapattag is NEM aktív hallgató valamelyik felsőoktatási intézményben. Ekkor a regisztrációt közvetlenül érheted el, nem kell regisztrációs kódot igényelni.

Elolvastam és megértettem a regisztráció szabályait.
Diák csapat vagyunk
NEM diák csapat vagyunk

Helyi szervezőink