Masterfield

Kik vagyunk?

A Masterfield Oktatóközpont a magyarországi informatikai felnőttképzések specialistája.

Egyedülálló képzési lehetőségeket nyújtunk magánszemélyek és cégek számára. Küldetésünknek tekintjük, hogy a cégeknek megfelelően képzett informatikai szakembereket biztosítsunk, és egyúttal segítsük a szoftverfejlesztő, szoftvertesztelő és a szoftverüzemeltető szakemberek gördülékenyebb elhelyezkedését.

Miért érdemes a Masterfield Oktatóközpontnál tanulni?

Fő célunk, hogy a nálunk végzett IT szakemberek minden tekintetben megfeleljenek a piaci elvárásoknak, azaz megfelelően képzettek legyenek, erős gyakorlati tudással rendelkezzenek.

Közel 100 tanfolyam, és folyamatos innováció

A hozzánk jelentkezők csaknem 100 tanfolyam közül válogathatnak. Képzési listánk folyamatosan bővül, hiszen fontos, hogy mihamarabb alkalmazkodjunk a gyorsan változó informatikai trendekhez. Egyes tanfolyamainkat a hagyományos jelenléti képzések mellett a jelentkezők online, vagy e-learning formájában is elvégezhetik.

Hiánypótló képzések

Az általános informatikai tanfolyamaink mellett olyan hiánypótló képzéseket is indítunk, mint például az IT-biztonság, pénzügyi informatika, az informatika jogi aspektusai, szoftver ergonómia és átfogó architektúra képzések. Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a szoftverfejlesztés, a szoftvertesztelés és a projektmenedzsment területére

Választható képzési helyszín

Elsősorban Oktatóközpontunkban szervezzük a képzéseket, ahol jól felszerelt oktatótermeinkben kis létszámú, hatékony, gyakorlatorientált informatikai tanfolyamok mellett tréningek, elméleti kurzusok megtartására is lehetőség nyílik. Egyedi igények esetén akár kihelyezett helyszínen is lebonyolítjuk személyre szabott oktatásainkat.

Magasan képzett oktatók

Oktatóink nemcsak tanárok, de gyakorlati szakemberek is. Tekintve, hogy munkájuk során nap mint nap szembesülnek a szakterületükön megjelenő kihívásokkal és az ezekre adott megoldásokkal, tanfolyamaink résztvevői olyan gyakorlati tudást szerezhetnek, mely birtokában magabiztosan végezhetik munkájukat.

 

A Masterfield tanfolyam kuponokat ajánl fel a dobogós helyen végzett csapatok tagjainak.

 

Amennyiben a fent leírtak felkeltették érdeklődésedet, tájékozódj tanfolyamainkról weboldalunkon!

Résztvevők

100
Programen
Óbudai Egyetem
99
Warriors
Debreceni Egyetem
98
PAD
Eötvös Loránd Tudományegyetem
97
WC++
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
96
NerdScream
Pannon Egyetem
95
m4ck
Eötvös Loránd Tudományegyetem
94
Szivárvány
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
93
DSTRGHT
Eötvös Loránd Tudományegyetem
92
Cmaster
Szegedi Tudományegyetem
91
trd
Miskolci Egyetem